RetailDetail opent interactief en inspirerend labo voor retailers en merken: ‘the loop`, de toekomst komt in beeld

FacebookTwitterLinkedIn

Jorg Snoeck, oprichter en bezieler van het retailplatform RetailDetail, opent in samenwerking met een hele reeks partners een showroom/labo. In dit concept tonen diverse toeleveranciers het beste van hun kunnen aan geïnteresseerde retailers.

 

Jorg Snoeck: “the loop is een plaats waar nieuwe producten, diensten, concepten en ideeën voorgesteld worden, met één missie: merken en retailers voortdurend slimmer en succesvoller maken.

 

Wie als retailer wil blijven winnen, is specialist op vele vlakke waaronder logistiek, data-analyse, technologie, communicatie, financiën, ethiek en psychologie. Naast het succesvol uitdenken van een ‘omni-kanalen` aanpak, zijn het uitbouwen van een ‘ouderwetse` klantenrelatie en het aanbieden van een bijzondere ervaring vitaal. Slim ondernemen betekent anders gezegd: blijven leren en bewegen.

 

We selecteren daarom permanent spraakmakende en slimme technologische oplossingen in samenwerking met trendwatchers en technologiekenners uit de ganse wereld. We weten uit ervaring dat retailers die de technologiewaaier goed begrijpen, sneller de winnende keuze kunnen maken.”

 

The loop is ook een maandelijkse ontmoetingsplaats waar ‘best cases` worden voorgesteld.

 

Meer info via jorg@retaildetail.be.