Proximus TV zet in op voetbal en veldrijden

FacebookTwitterLinkedIn
skynet proximus

Met het nieuwe voetbal- en veldritseizoen in aantocht, biedt Proximus TV opnieuw advertentiemogelijkheden waarbij een toegewijd en specifiek doelpubliek kan bereikt worden via tv-spots.

Proximus beschikt opnieuw over de uitzendrechten van de Jupiler Pro League en Proximus League voor de komende drie seizoenen. Hiermee kunnen Proximus-klanten als enigen het Belgisch profvoetbal integraal bekijken tot 2020.

Naast Belgisch voetbal kunnen klanten van Proximus TV ook op Proximus11 terecht voor de exclusieve uitzendingen van de UEFA Champions League.

Ook wielrennen krijgt veel aandacht op Proximus TV dankzij de uitzending komende herfst en winter van de topevenementen van het veldrijden, zoals Superprestige, Telenet UCI Worldcup en DVV Verzekering Trofee.

Jan Margot (Press Relations Manager): “Dat maakt Proximus11 tot een gedroomde omgeving voor adverteerders die een mannelijk publiek tussen 18 en 54 jaar willen bereiken. Bovendien gaat het om een publiek waarbij de live-ervaring primeert, en waar er vaker aan co-viewing wordt gedaan, wat de betrokkenheid en de intensiteit van de kijkervaring nog verhoogt”.

Deze mogelijkheden zijn nog verder uit te breiden met display- en videopacks op de gespecialiseerde sites uit het portfolio van Proximus Skynet Advertising, zoals Proximus11.be, Sport.be, Voetbalkrant.com/Walfoot.be, Cycling.be en Mountainbike.be.