Proximus Skynet Advertising en Dailymotion hernieuwen hun samenwerking

FacebookTwitterLinkedIn

Proximus Skynet Advertising en Dailymotion hebben hun samenwerkingscontract vernieuwd. De regie, die sinds 2013 de reclameruimte van Dailymotion commercialiseert, blijft dit dus voor België doen. Het hernieuwde contract omvat een uitgebreidere exclusiviteit, die nu op zowel media-agentschappen, trading desks als adverteerders betrekking heeft. Proximus Skynet Advertising is de officiële vertegenwoordiger van de Dailymotion-inventories in België, die toegankelijk zijn zowel via rechtstreekse verkoop als via programmatic.

De video inventories van Proximus Skynet Advertising werden geoptimaliseerd voor betere resultaten op het vlak van viewability, VTR en IVT-score. Het portfolio werd herzien en verbeterd, en extra tools werden toegevoegd, om de resultaten te maximaliseren en de brand safety te verzekeren. De aangeboden oplossingen werden ingedeeld in herziene contextpacks gericht op verschillende doelpublieken:

  • Women
  • Kids & Family
  • Millennials & Entertainment
  • Men & News

Qua beschikbare formaten op haar netwerk biedt de regie naast de pre-roll nog andere formaten op Dailymotion aan, zoals outstream, custom pre-roll, display en de nieuwe 5’ + 3’ fast impact pre-roll.