De Persgroep en Lidl lanceren nieuw native videoproject Foodie Files

FacebookTwitterLinkedIn

De Persgroep Advertising presenteert samen met Lidl een nieuw native videoproject met foodbloggers: Foodie Files by Nina Kookt en Lidl.

Bloggers en influencers zoals Baked Louie’s, Ellen Kegels, Elisa Kookt en Mme Zsazsa delen elk een maand lang hun videorecepten op Foodiefiles.be. En niet zomaar een maand, de bloggers claimen telkens dát moment van het jaar dat het beste past bij hun individuele kookstijl. Doel van dit nieuwe project? Een breed publiek bereiken, volop inzetten op native en vooral verrassend zijn en blijven.

Jonas Braun (Media Strategy & Special Projects bij Lidl): “Wij willen nóg meer creativiteit in onze recepten stoppen door foodbloggers in te schakelen, elk met een unieke kijk op voeding en koken. Starten doen we met Carmen Van Buggenhout van The Healthy Ever After.

Liesbeth Van Cauwenbergh (Content Director BrandTales): “Nu Nina Kookt één jaar bestaat starten we met de Foodie Files. Deze samenwerking met influencers vormt een mooie aanvulling op de culinaire content die we al hebben. Het is de eerste keer dat we op een structurele manier zo’n driehoek maken tussen titel (Nina Kookt), partner (Lidl) en influencers (12 foodbloggers). Onze surfers hebben er iets aan, maar ook de bloggers, Lidl en Nina Kookt. Het is een mooie symbiose”.