MEDIALAAN – de Persgroep Advertising: Julie Neyman wordt National Sales Director en Wilfried Celis wordt Business & Development Director

FacebookTwitterLinkedIn

MEDIALAAN – de Persgroep Advertising bouwt zijn salesstructuur verder uit met Julie Neyman en Wilfried Celis. Het bedrijf wil hiermee nog beter inspelen op de uitdagingen van de toekomst.

Julie Neyman verlaat haar positie als Sales Manager Agencies en wordt verantwoordelijk voor de totale nationale advertentiemarkt, waar ze leiding zal geven aan de agency teams, het direct salesteam en het international salesteam.

Wilfried Celis blijft verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de regie. Hij zal de business- en productstrategie uittekenen en de diverse media vermarkten: zowel in de nationale markt, de kidsmarkt als de regionale markt.

Ben Jansen, Managing Director MEDIALAAN – de Persgroep Advertising, legt uit: “Ik heb het rotsvaste geloof dat we door deze wijzigingen nog beter kunnen inspelen op de mogelijkheden die de markt aanbiedt. Ik ben blij dat we binnen deze continue evolutie kansen kunnen geven aan ons eigen talent. Ik weet zeker dat zij, samen met hun teams, hun nieuwe rol met brio zullen vervullen.”

Julie Neyman

Wilfried Celis