Njam! lanceert XL-zomermagazine

FacebookTwitterLinkedIn

Het kookkanaal njam! lanceert binnenkort een XL-zomermagazine. Het wordt een extra dik magazine met zomerse verhalen van de njam!-chefs, lekkere adresjes, tips van Peter Goossens en 100 smakelijke recepten die inspiratie bieden voor culinaire zomerverwennerij. Vanaf 27 juni is “The best of njam!” verkrijgbaar in de winkel voor € 5,95. De oplage bedraagt 20.000 exemplaren.

 

Het njam! XL-zomermagazine is een collector’s item van 196 pagina`s en een eenmalige uitgave. Njam! zal hiervoor samenwerken met het in januari opgerichte BeContent. Liesbeth Van Wassenhoven (ex art director bij Sanoma) en Karen Vandenbossche (ex account director bij sQills) staan sinds begin dit jaar samen aan het roer van het nieuwe content marketing bureau. Alle info voor mediaplanners vindt u in de MediaSpecs database.

 

Ter herinnering: eind maart zette Sanoma het tweemaandelijks magazine njam! stop. Is dit dan de opvolger? Maarten Stevens (gedelegeerd bestuurder van njam!): “Het is momenteel een eenmalige uitgave, maar we bekijken hoe we onze trouwe njam!-lezers in de toekomst een magazine kunnen aanbieden”.