Nederlandse OOH-regie MMD Media komt naar België

FacebookTwitterLinkedIn

MMD Media, dat in Nederland actief is als OOH-exploitant op tankstations, luchthavens en billboards, betreedt in juni de Belgische markt.

Met een volledig digitaal netwerk van minimaal 450 digitale outdoorschermen bij tankstations van Maes, Esso en Texaco wordt aan adverteerders een scala aan attentiewaarde en flexibiliteit geboden. Alle schermen zijn zowel traditioneel als full programmatic aan te kopen. Daardoor is het tevens mogelijk om adaptive campagnes op basis van externe databronnen in te zetten. De sales voor deze netwerken is in handen van On Air Media, dat ook de luchthavens van Antwerpen, Oostende en Luik exploiteert.

Danny van Beek, Directeur MMD Media: “Met deze uitbreiding verstevigen wij onze positie als marktleider in de Benelux op ‘on the go’ netwerken op tankstations. Tevens zijn we verheugd dat wij onze samenwerking met On Air Media op de luchthavens van Eindhoven en Rotterdam kunnen uitbreiden met dit volledig digitale netwerk.”

Vincent De Wit, Managing Director On Air Media: “On Air Media is sinds enkele jaren actief in de regionale luchthavens, die opmerkelijk populairder worden bij reizigers. Op deze drukbezochte locaties bieden wij digitale advertising mogelijkheden aan bedrijven en merken. Dankzij de goede samenwerking met MMD Media gaan wij de komende maanden tevens digitale schermen op de drukbezochte tankstations in de Benelux commercialiseren.”