Netflix beschikbaar in België

FacebookTwitterLinkedIn

Netflix, `s werelds grootste netwerk voor internettelevisie, is nu ook beschikbaar in België. Sinds 19 september hebben mensen in België vanaf 7,99 euro per maand rechtstreeks toegang tot diverse series en films die door Netflix worden gestreamd. Abonnees kunnen series en films bekijken wanneer, hoe en waar ze willen via directe toegang op tv’s, tablets, smartphones, gameconsoles en computers.

 

Netflix-leden kunnen zeer uiteenlopende titels bekijken, waaronder volledige seizoenen van Netflix Original-series zoals de gevangenisdramedie Orange is The New Black, de mystery-serie Hemlock Grove, de animatiekomedie Bojack Horseman en de kinderserie Turbo F.A.S.T. Ook beschikbaar in België zijn Fargo (serie die is gebaseerd op de gelijknamige film), From Dusk Till Dawn (reeks die voortborduurt op de karakters en het verhaal van de gelijknamige cultklassieker) en Penny Dreadful (psychologische thriller). Het aantal Netflix Original-series blijft ook toenemen, met binnenkort de premières van onder andere Marco Polo, het science-fictiondrama Sense8 en de superheldenserie Marvel`s Daredevil.

 

Enkele van de duizenden uren entertainment die beschikbaar zijn op Netflix in Belgie worden ingevuld door eerdere volledige seizoenen van Amerikaanse series zoals Breaking Bad, Dexter, Pretty Little Liars, Sons of Anarchy en Suits. Complete seizoenen van internationale series zijn onder meer Orphan Black en de Britse series Sherlock en Broadchurch. Hollywoodfilms en internationale speelfilms die nu beschikbaar zijn, zijn onder meer Colombiana, The Social Network en The Hurt Locker. Netflix Original-documentaires omvatten onder andere Battered Bastards of Baseball en Mission Blue. Babies is een van de vele andere documentaires die je kunt bekijken.

 

Netflix biedt ook een selectie Belgische titels als Dubbelleven en Tournée Générale, alsook De Elfenheuvel en klassieke tekenfilms als De Smurfen en De Avonturen van Kuifje voor de jongere kijkers. Kinderen en gezinnen kunnen daarnaast tv-series bekijken als Ben10, Pokemon en Clifford en speelfilms zoals Alpha & Omega en Cloudy With a Chance of Meatballs.

 

Veel titels zijn beschikbaar in HD met Dolby Digital Plus 5.1 surround sound en sommige zelfs al in Ultra HD 4K. Met geavanceerde aanbevelingstechnologieën en verbinding met Facebook kunnen leden titels ontdekken die zijn afgestemd op hun smaak. Iedereen kan Netflix een maand lang gratis uitproberen door zich te registreren op Netflix.be.

 

Netflix is beschikbaar op vrijwel elk apparaat met een internetverbinding, inclusief computers, tablets, smartphones, Smart TV’s en gameconsoles. Netflix levert automatisch de best mogelijke kwaliteit op basis van de beschikbare bandbreedte.

 

Ontdek de factsheet van Netflix hier.