Het najaar van VIJF: Jani o’clock en nieuwe vaste afspraken

FacebookTwitterLinkedIn
vijf

Jani keert dit najaar terug naar VIJF met een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw. Voor het tiende seizoen van het langstlopende lokale programma van VIJF zal Jani naast the usual suspects ook enkele bekende duo’s restylen. Ook op donderdag biedt Geert Hunaerts in Help, Mijn Man Is Een Klusser opnieuw hulp aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren.

De SBS-zender versterkt dit najaar bovendien haar crime-aanbod op maandag met de komst van series als Criminal Minds en Elementary. Ook Grey’s Anatomy krijgt een nieuwe vaste afspraak bij VIJF: voor de dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital ben je voortaan op woensdag aan het juiste adres.

Voor het echte medische werk houdt VIJF dit najaar de hele zondagavond vrij: er zijn nieuwe afleveringen van Complex met Dorien Leyers, maar ook nieuwe reeksen als Don’t Tell The Doctor en Botched. Vrijdagavond wordt filmavond en op dinsdag brengt VIJF de fijnere guilty pleasure, met een nieuw seizoen van Adam Zoekt Eva en 100% Hotter.

Meer info hier.