Het najaar van VIER: verrassende nieuwkomers en vertrouwde vaste waarden

FacebookTwitterLinkedIn
vier

Vanaf september heeft VIER elke avond een afspraak met de actualiteit. De verrassende talkshow Gert Late Night is er dagelijks en in het weekend is er ook ruimte voor Sports Late Night.

Verder houdt de SBS-zender vast aan het vertrouwde vooravondrecept met het gloednieuwe Huizenjagers en een nieuw seizoen van Komen Eten.

In volle prime time brengt VIER dit najaar vaste waarden als De Rechtbank en De Recherche, maar ook nieuwkomers als Bake Off Vlaanderen (met Wim Opbrouck) en Camping Karen & James.

In de nieuwe fictieserie #hetisingewikkeld kijkt de zender op een herkenbare manier naar scheidingen in gezinnen anno 2018. De nieuwe docusoap De Kust is Veilig volgt dan weer reddingsacties die nooit eerder de Vlaamse televisie haalden.

Met het Amerikaanse Twin Peaks en BBC-reeks The Night Manager legt VIER bewust nieuwe accenten in het aankoopbeleid.

Vooraleer Erik Van Looy het vijftiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld aftrapt, is Bartel Van Riet bezig met de opnames van Ons Eerste Huis.

Bart De Pauw coacht achter de schermen de kooktweeling Kristof en Stefan Boxy die zich voor hun nieuw programma laten uitdagen door een bekende of onbekende Vlaming tot een bijzondere kookopdracht.

Tot slot zendt VIER dit najaar ook de documentairereeks Project Axel uit waarin Axel Daeseleire een intensief traject start met een aantal daklozen en hen met 10.000 euro van straat wilt halen en houden.

Klik hier voor meer informatie en trailers.