Mediafin en Nieuwe Media Groep organiseren ‘Mobility Tomorrow Conference’, een event over duurzame mobiliteitstransitie

FacebookTwitterLinkedIn

Op 7 en 8 juni organiseren Mediafin (De Tijd en L’Echo) en Nieuwe Media Groep (HRmagazine en FDmagazine) de ‘Mobility Tomorrow Conference’ in de Gare Maritime (Tour & Taxis) in Brussel. Een event voor decision makers binnen bedrijven en (lokale) overheden, waar keynotes het zullen hebben over de duurzame mobiliteitstransitie.

Elk bedrijf en elke stad staat voor de sprint naar een duurzamere toekomst wat zich vertaalt in een nood aan slimme futureproof oplossingen. Daarin krijgt mobiliteit een nieuwe betekenis. Maar hoe vul je die in als bedrijf en als overheid? De Mobility Tomorrow Conference duikt dieper in de antwoorden: van corporate tot sharing mobility, van e-mobiliteit tot last mile oplossingen, van smart apps tot smart cities en interconnected transportflows.

Mediafin en Nieuwe Media Groep willen tijdens Mobility Tomorrow een duurzame mobiliteitstransitie tastbaar maken voor HR- en fleetmanagers, CEO’s, CFO’s en decision makers, beleidsmakers en lokale overheden.

Op woensdag 7 juni opent Mobility Tomorrow met een avondprogramma voor stakeholders in de sector. Op donderdag 8 juni neemt Mobility Tomorrow de volledige Gare Maritime op de site van Tour & Taxis in Brussel over. Het wordt een inspiratiedag met verschillende zones waar deelnemers ervaringen kunnen opdoen en uitwisselen en in debat kunnen gaan met belangrijke actoren in de mobiliteitstransitie.

Meer info in ons Agenda-item.