Laden Evenementen

Mobility Tomorrow Conference

08:30 - 18:00
FacebookTwitterLinkedIn

Mediafin en Nieuwe Media Groep willen tijdens Mobility Tomorrow een duurzame mobiliteitstransitie tastbaar maken voor HR- en fleetmanagers, CEO’s, CFO’s en decision makers, beleidsmakers en lokale overheden.

Op woensdag 7 juni opent Mobility Tomorrow met een boeiend avondprogramma voor stakeholders in de sector. Deze VIP-night vangt aan met een keynote speaker, met aansluitend een exclusive dinner. Op donderdag 8 juni neemt Mobility Tomorrow de volledige Gare Maritime op de site van Tour & Taxis in Brussel over. Ooit een kruispunt van handel en business, is het voormalige goederenstation nu getransformeerd naar een energieneutrale stadsjungle. Geen betere plaats dus om een event over de toekomst van (duurzame) mobiliteit te organiseren.

Mobility Tomorrow brengt mobiliteitsleveranciers, aanbieders van bedrijfs- en stedelijke oplossingen en decision makers (HR, fleet, CFO & CEO, lokale overheden) samen om de toekomst van smart mobility vorm te geven. Het wordt een inspiratiedag met verschillende zones waar deelnemers ervaringen kunnen opdoen en uitwisselen en in debat kunnen gaan met de belangrijkste actoren in de mobiliteitstransitie.

  • Mainstage. Inzichten van topsprekers en sectorexperts tijdens keynotes en debatten rond de hete hangijzers.
  • Breakout sessies. Kleinschaligere sessies rond specifieke onderwerpen zoals corporate sustainable mobiliteitsstrategieën, multimodale transportmodellen, duurzame technologie en smart cities.
  • Networking. De networking zone nodigt uit voor gesprekken met providers & actoren uit het veld, of om met peers de eigen uitdagingen te bespreken.
  • Experiences. Niets beter dan de uitdagingen van morgen vandaag te testen. Deze zone zet iedereen letterlijk in beweging.