Lokale modezaken verenigen zich op Cityfashion

FacebookTwitterLinkedIn

Onder de noemer “Together in style” gaan Mediahuis en Cityfashion een nauwe samenwerking aan. Doelstelling is om lezers en consumenten een inspiratieplatform te bieden voor mode en beauty, alsook om lokale modezaken te ondersteunen bij het versterken van hun digitale identiteit.

Meer dan ooit is een sterke digitale identiteit een belangrijk verlengstuk van de fysieke winkel. Daarom bundelen Mediahuis en Cityfashion de krachten van alle lokale mode-ondernemers op één groot Vlaams inspiratie- en shoppingplatform.

Handelaars kunnen via dit platform linken naar hun bestaande webwinkel. Wie nog niet over een website of webshop beschikt kan deze door Cityfashion laten bouwen. Consumenten kunnen op Cityfashion.be hun nieuwe outfit kiezen en vervolgens rechtstreeks aankopen in de webwinkel van de desbetreffende modezaak.

Het platform wordt bovendien ondersteund door de populaire nieuwstitels van Mediahuis. De websites Nieuwsblad.be, GVA.be en HBVL.be leiden de surfers met kwalitatieve content en ideeën naar Cityfashion.be.

Cityfashion biedt lokale modezaken een ruim pakket aan digitale diensten en algemeen marketingadvies aan: van de creatie van een website en webshop tot het versturen van gepersonaliseerde nieuwsbrieven, social marketing, zoekmotoroptimalisatie, SEA of het creëren van een online bannercampagne.

Cityfashion werd opgericht in 2007 en verzamelt op dit moment het aanbod van meer dan 300 moderetailers.