Laura Moerkerken Managing Director van ZIGT Media

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds 1 juni geeft Laura Moerkerken leiding aan ZIGT Media. Laura werkt inmiddels 10 jaar voor ZIGT waarvan de laatste 5 jaar als Media Director in België.

 

Joost Istha, oprichter van ZIGT en ondernemer in Nederland: “Laura heeft zich bewezen op diverse klanten en kent ons vakgebied in al haar facetten. Ik ken haar als een zeer doordacht persoon waarbij kwaliteit van de dienstverlening en het advies altijd op één staat. Als er iemand is die het mediabureau van nú vorm kan geven dan is het Laura wel”.

 

Naast de aanstelling van Laura als Managing Director wordt het team van ZIGT met twee senior profielen uitgebreid. Sven Dekoster en Fabien Bruyneel zullen ZIGT vervoegen, beide als Media Director.

 

Sven komt van Brightfish waar hij tot voor kort actief was als Sales Manager. Hij is goed bekend met het vakgebied en hij zal binnen ZIGT verantwoordelijk zijn voor Business Development.

 

Fabien was tot voor kort hoofd Media & Marketing bij Cofidis België en is in het verleden actief geweest als Head of Audio & Video binnen Havas. Binnen ZIGT zal hij zich samen met Laura richten op de strategische vraagstukken van de opdrachtgevers.

 

Daarnaast blijft ZIGT op zoek naar mediaplanners met ambitie om de groei van het eerste semester ook in het najaar verder te zetten.