Julie Neyman en Olivier Van Zeebroeck gaan DPG Media Advertising België leiden

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 april nemen Julie Neyman, Directeur Advertising Sales België, en Olivier Van Zeebroeck, Directeur Advertising Strategy & Operations, samen de leiding over DPG Media Advertising België. Zij volgen Chief Commercial Officer Ben Jansen op die het bedrijf verlaat.

Als Directeur Advertising Sales België neemt Julie Neyman de leiding over alle salesteams, zowel nationaal als regionaal, van DPG Media België die verantwoordelijk zijn voor de hele Belgische advertentiemarkt. Ze heeft als huidige National Sales Director jarenlang ervaring opgedaan met het uitbouwen van succesvolle klantrelaties. In haar nieuwe functie bouwt ze verder op die expertise en ze neemt extra verantwoordelijkheden op. Zo zal ze mee haar schouders zetten onder het verhaal van Integreate en wordt ze verantwoordelijk voor het team van Regiosales, Marketing & Insights en Digital Experts.

Julie Neyman: “DPG Media Advertising België is onder leiding van Ben Jansen uitgegroeid tot een sterk digitaal georiënteerde organisatie die alle offline en online media met elkaar verbindt. Door in te zetten op de noden van de klant met een sterk aanbod, creativiteit en relevante content, willen we in de toekomst nog meer het verschil maken. Ik kijk ernaar uit dit verhaal samen met Olivier en het volledige team te kunnen voortzetten.”

Olivier Van Zeebroeck zal als Directeur Advertising Strategy & Operations verantwoordelijk zijn voor de advertisingstrategie in België en Nederland en wordt zo samen met Julie Neyman verantwoordelijk voor de succesvolle uitbouw van het Belgische departement Advertising. Hij zal alle teams aansturen die zich buigen over nieuwe salesinnovaties, business development thema’s en de teams die streven naar operationele excellentie binnen de salesorganisatie. Vanuit zijn digitale verleden kent hij de noden van de markt. Hij weet als geen ander welke technologische behoeftes er leven en hoe hij die zo innovatief en efficiënt mogelijk kan invullen op strategisch niveau.

Olivier Van Zeebroeck: “De voorbije jaren hebben we met succes de digitale omwenteling gemaakt. Met kwalitatieve formaten, een enorm first-party-data-aanbod en een 100 % betrouwbare omgeving als basis, bereiken we nu dagelijks 38 % van de Vlamingen. Daardoor maakt het digitale aanbod nu integraal deel uit van onze crossmediale strategie. Op die basis wil ik verder bouwen, met een dubbele focus. De eerste focus is het bepalen van de algemene advertisingstrategie, waarbij we nog relevanter willen worden in de communicatieplannen van adverteerders. De tweede focus is de operationele excellentie van onze business, waaronder de verdere ontwikkeling van onze buying- en planningsplatformen en onze rapportering. Beide zal ik zowel voor België als voor Nederland aansturen. Ik kijk er naar uit om aan dit avontuur te beginnen.”

Julie Neyman & Olivier Van Zeebroeck

Wilfried Celis

Wilfried Celis neemt de rol op zich van Directeur Audiovisuele Strategie & Partnerships BENE. In die functie zal hij met zijn team de verantwoordelijkheid nemen over strategie, strategische content deals, distributiedeals en partnerships voor radio en tv. Daarmee bouwt hij verder op zijn huidige radio- en tv-expertise. Hij zal daarbij nauw samenwerken met Julie Neyman en Olivier Van Zeebroeck en Dirk Lodewyckx (Directeur TV, Streaming & Radio).

Wilfried Celis: “Met onze nieuwsmedia hebben we de digitale transformatie achter de rug. We bereiken nu meer mensen dan ooit en ook de inkomsten groeien sterk. Onze audiovisuele media staan voor dezelfde uitdaging. We hebben de expertise in huis en we hebben alle kansen om te slagen.”

Kris Vervaet, CEO DPG Media België: “Het advertising team van DPG Media is in België uitgegroeid tot een multimediaal team dat het verschil maakt op de markt van print-, radio- en televisiereclame. Door een sterke digitale focus is het team uitgegroeid tot een lokale digitale kampioen en een ambitieuze uitdager van de internationale tech giants. Ik ben verheugd dat talenten als Julie Neyman, Olivier Van Zeebroeck en Wilfried Celis binnen DPG Media een voortrekkersrol kunnen opnemen in de verdere uitbouw van onze advertising-organisatie. Samen met hun teams staan zij dagelijks dicht bij onze klanten. Zij spreken hun taal en kennen de markt door en door. Met de collega’s in Nederland bouwen onze teams dan weer aan de toekomst van advertentieproducten, digitale technologie, tools en systemen. Die internationale aanpak, waarbij we kennis en investeringen delen, stelt ons in staat hét verschil te maken tegenover de internationale tech-spelers. Ik wens Julie, Olivier en Wilfried heel veel succes met hun nieuwe uitdaging.”