Jobsite Vacature.com vindt zichzelf opnieuw uit

FacebookTwitterLinkedIn

De vernieuwde site stelt zich op als een solide en betrouwbare partner in het begeleiden en het helpen uitbouwen van carrières. Daarbij wil Vacature.com een veel groter actieradius bestrijken dan louter het aanbieden van geschikte jobs. Ondersteuning, informatie en advies zijn minstens zo belangrijk. Op die manier bouwt het aan een sterke en blijvende binding met zowel de actieve als de latente jobzoeker.

General Manager Dirk Dewulf: “De uitnodigende en aanmoedigende tone-of-voice wordt meteen al gezet in de nieuwe baseline ‘Maak werk van je talent’. De baseline is zowel een uitnodiging als een wake-up-call”.

Vacature.com wil zijn betrokken rol demonstreren aan beide kanten van het professionele spectrum: bij werknemers, maar ook bij werkgevers op via.vacature.com.

Door intelligente technologie in te zetten, brengt Vacature.com de juiste job en de juiste kandidaat bij elkaar en dit niet alleen op de website zelf, maar binnen het hele netwerk van De Persgroep.

Het woordbeeld ‘Vacature’ verdwijnt en wordt overal ‘Vacature.com’. Zo heet ook Vacature Magazine voortaan Vacature.com Magazine (wekelijkse bijlage bij Het Laatste Nieuws).