Isabelle Ortegate, ex Marketing Manager bij IPM, start bij De Roze Doos

FacebookTwitterLinkedIn

Isabelle Ortegate, ex Marketing Manager bij IPM, start bij De Roze Doos – Family Service.

“Ik accepteer deze tijdelijke functie bij De Roze Doos, omdat ik mijn steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van deze onderneming. De functie en de uitdagingen komen goed overeen met mijn profiel en mijn vaardigheden: lancering van een nieuwe website en SEO-optimalisatie, KPI-analyses, versnelling van rekrutering, dataflowbeheer, ontwikkeling van het klantenportfolio, strategisch advies, commerciële ondersteuning, verhogen van de merkbekendheid, enzovoort. Het is een blij weerzien met Peter De Clerck, die ik heb leren kennen aan het begin van mijn carrière bij Scripta. Ik blijf wel steeds openstaan ​​voor toekomstige kansen wanneer die zich aanbieden.”