Fusie MobileWeb en Paratel: CM Telecom

FacebookTwitterLinkedIn

MobileWeb en Paratel, gespecialiseerd in mobiele communicatie en mobiel betaalverkeer, bundelen hun expertises en vormen sinds 5 november CM Telecom. De bundeling betekent tevens dat MobileWeb en Paratel gezamenlijk het pand aan de Fabrieksstraat 61 te Zaventem betrekken.

 

De samenvoeging van MobileWeb en Paratel onder de nieuwe naam CM Telecom zorgt voor meer duidelijkheid naar consumenten, klanten en de branche. De nieuwe naam is bovendien een parallel van het merk CM dat in Nederland wordt gevoerd. Dit vergroot en verduidelijkt de naamsbekendheid van CM Groep op internationaal niveau. MobileWeb en Paratel sloten zich respectievelijk begin 2012 en in mei 2013 bij deze CM Groep aan.

 

Paratel verzorgt verschillende multimediale diensten en werd opgericht in 1994 als joint venture tussen de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa), Belgacom en Tijd Electronic Services. MobileWeb daarentegen is een speler op het gebied van zakelijk SMS en mobiele betalingen. Het werd opgericht in maart 2000 en behoorde tot Venturebay NV.