CM Groep neemt Paratel over van VMMa

FacebookTwitterLinkedIn

CM, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in SMS, IVR en mobiele betaaldiensten, neemt Paratel over van de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). Paratel was een 100% dochter van VMMa en ontwikkelde SMS- en IVR-service voor heel wat bedrijven. VMMa verkoopt Paratel nu aan SMS-specialist CM uit Breda.

 

Paratel telt 21 personeelsleden die allemaal door CM overgenomen worden. Dit brengt het totale werknemersaantal van de Nederlandse groep op 114.

 

VMMa zal de komende jaren wel blijven samenwerken met Paratel/CM voor haar SMS-activiteiten, bijvoorbeeld de SMS-voting in televisieprogramma`s.

 

Jeroen van Glabbeek (CEO CM): “Met de overname van Paratel willen we met CM Groep verder leiding geven aan de consolidatie binnen de SMS-markt in Nederland en België. De basis daarvoor werd met name tussen 2007 en 2012 gelegd toen verschillende SMS-bedrijven opgingen in en zich aansloten bij CM. De overname van Paratel is daarin een logische volgende stap.”

 

Peter Bossaert (CEO VMMa): “We willen ons met VMMa als contentbedrijf focussen op onze core business en dat zijn onze televisie- en radioactiviteiten. SMS en IVR-service hoort daar niet bij. Ik ben tevreden dat Paratel terechtkomt bij een aandeelhouder die wil investeren in het bedrijf en hierin specialist is.”