Els de Schepper en Ilse Van Hoecke presenteren elke weekdag “De Eerste Show” op Libelle TV, vanaf 15/08

FacebookTwitterLinkedIn

Sanoma lanceert op 15 augustus Libelle TV, dat met een mix van ‘positieve programma`s op maat gemaakt voor de Libelle-vrouw` het DNA van het weekblad op het scherm moet overbrengen. De zender heeft hiervoor een aantal bekende gezichten kunnen strikken. Libelle TV gaat voor een duidelijke, horizontale programmatie met dagelijkse afspraken, zodat iedereen op elk moment kan instappen. De nadruk ligt op eigen producties en non-fictie. 

 

De stem van Libelle TV wordt Bieke Ilegems, bekend als actrice en nieuwsanker bij ATV. De zender pakt onder meer uit met ‘De Eerste Show`, een dagelijks actualiteitsprogramma gepresenteerd door Ilse Van Hoecke en Els de Schepper. Om de beurt presenteren deze dames wekelijks een ochtend-talkshow die op zoek gaat naar onderwerpen die de Libelle-vrouw interesseren. Ze worden bijgestaan door zanger-acteur Pieter Embrechts, journaliste Annelies Rutten en stand-upcomedian David Galle. Ook komen Libelle-experts praten over ‘culi, huis & tuin, crea, mode en beauty`.

 

Naast ‘De Eerste Show’ brengt Libelle TV nog een hele reeks ‘inspirerende programma`s met een wekelijks ritme`. Meer informatie vindt u hier. Met de lancering van Libelle TV wil Sanoma het sterke Libelle-merk ook op een ander platform lanceren.