Een nieuwe mobiele website voor Scripta

FacebookTwitterLinkedIn

Scripta stelt vandaag haar gloednieuwe mobiele site voor. Het uitkomen van de nieuwe CIM Persstudie en de recente lancering van een aantal krantenpacks print & mobile vormden het uitgelezen moment. De site geeft op een overzichtelijke manier weer hoe de adverteerder, op zoek naar een groot en krachtig bereik, het best en tevens cost-efficiënt zijn krantenmix samenstelt.

 

Scripta commercialiseert de Scripta Deals waarbij de combinatie tussen de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, L’Avenir, La Libre Belgique en La Dernière Heure wordt gemaakt. Vanuit de newsbrand strategie waarbij nieuws op verschillende platformen wordt aangeboden, biedt Scripta de bezoeker de mogelijkheid om print te combineren met een volwaardig mobiel bereik.

 

De site biedt de bezoeker niet alleen een duidelijk overzicht van de Scripta Deals maar brengt ook alle informatie over de NP Packages die samen met De Persgroep en Rossel worden aangeboden. De promoties, technische info en Top Topicals vindt men snel terug via de handige navigatie.

 

Naast tarieven en duidelijke packages vindt de surfer de recentste CIM cijfers van de kranten.