Disney in regie bij MEDIALAAN vanaf 1 januari 2016

FacebookTwitterLinkedIn

MEDIALAAN zal vanaf begin volgend jaar de mediaregie van Disney Channel en Disney Junior doen. Dit zowel in Vlaanderen als in het Franstalige landsgedeelte.

 

Dankzij de samenwerking kunnen MEDIALAAN en Disney een bijzonder attractief aanbod bieden. MEDIALAAN doet dan de regie voor VTMKZOOM, Disney Channel, Disney Junior en de nieuwe kinderzender KADET. Daarmee bestrijkt MEDIALAAN het hele kindersegment. VTMKZOOM bereikt de 4-9-jarigen, Disney Junior de 2-7-jarigen, Disney Channel de 4-14-jarigen en KADET zal zich richten op de kids tussen 8-12 jaar.

 

MEDIALAAN zal ook voor Disney als mediaregie optreden in het Franstalige landsgedeelte.

 

Klaas Olbrechts zal als Sales Manager Kids het team leiden.

 

Ben Jansen, commercieel directeur MEDIALAAN: “We zijn bijzonder blij met de samenwerking met Disney op de kidsmarkt. Onze merken zijn geweldig complementair. In Vlaanderen nemen VTMKZOOM, Disney Channel, Disney Junior en KADET een belangrijke positie in op alle relevante segmenten van de kindermarkt. In Wallonië groeit de marktpositie van Disney Channel en Disney Junior maand na maand”.

 

Serge Van Eyck, Chief Marketing Officer The Walt Disney Company: “In zee gaan met MEDIALAAN is voor Disney een natuurlijke keuze gezien het een huis is van sterke merken met waarden en normen die dicht aanleunen bij die van Disney. De marktpositie van MEDIALAAN en hun expertise in advertising geven ons het vertrouwen om Disney Channel en Disney Junior commercieel een nieuwe thuis te geven”.