Digitale kranten- en magazinekiosk Gopress lanceert op alle mobiele toestellen

FacebookTwitterLinkedIn

Gopress, de online kiosk van de Belgische mediahuizen Concentra Uitgeversmaatschappij, Corelio Publishing, De Persgroep Publishing, De Vlijt, Editions de l`Avenir, IPM, Mediafin, Rossel en Roularta Media Group, lanceert nu ook op smartphone en tablet. Alle 38 kranten en magazines kunnen mobiel aangekocht, gelezen en gedeeld worden op iPhone, iPad en Android-toestellen. Voor gebruikers volstaat het met een mobiel toestel naar gopress.be te surfen en de applicatie toe te voegen aan hun beginscherm.

 

Met de introductie van Humo, Dag Allemaal, TV-Familie, Data News NL/FR, Plus Magazine NL/FR, Goed Gevoel, Joepie, MO*, Télépro en European Voice breidt het aanbod verder uit. Gopress zet ook internationaal zijn stempel door toevoeging van de Nederlandse Persgroep-kranten AD, Volkskrant, Trouw en Het Parool. Akkoorden met ePresse Premium en Editpress brengen binnenkort ook Franse en Luxemburgse dagbladen naar de kiosk.

 

Tenslotte werken ook Vlaamse scholieren vanaf dit najaar met Gopress, zowel in de klas als thuis. Hiermee krijgt het langlopend media-educatief project Kranten in de Klas een digitaal luik. Leerlingen en leerkrachten hebben via de applicatie vrij toegang tot de zeven Vlaamse kranten.