Derde editie The Rentree op donderdag 20 september

FacebookTwitterLinkedIn

Voor de derde editie van The Rentree, georganiseerd door de BAM op donderdag 20 september, zal de focus liggen op de ‘Belgian Digital Champions’. De BAM wil zo Belgische ondernemingen in de spotlights zetten die technologieën voor de media- en marketingsector ontwikkelen.

Met The Rentree trapt BAM nu al voor het derde jaar op rij het najaar op gang. Dit event biedt op een halve dag een vijftiental korte sessies met de beste Belgische technologieën voor de marketing- en mediasector. Het zal gaan over data, artificial intelligence, machine learning, gedragsanalyse, event experiences, predective analysis en vooral over hoe die technologieën het vak van de marketeer veranderen.

General Manager Patrick Steinfort: “Dit jaar geven we het woord aan de Belgische kampioenen op dit vlak. Het gaat zowel om ondernemingen die al ‘gesettled’ zijn en de wereld aan het veroveren zijn, als startups in volle ontwikkeling”.

Deze ondernemingen zullen hun product of service voorstellen in aanwezigheid van één van hun klanten, en zullen daarnaast ook hun ambities op nationaal en internationaal vlak duiden.

The Rentree richt zich tot alle marketing- en mediaprofessionals die tijdens een namiddag het brede plaatje aan Belgische knowhow op vlak van marcom-technologieën kunnen (her)ontdekken.