De politieke interviewreeks van Newsweek is voor het eerst ook te bezichtigen op Telenet

FacebookTwitterLinkedIn

Newsweek heeft de jaarlijkse traditie om alle politieke hoofdrolspelers, de premier en de partijvoorzitters, op het einde van het jaar te spreken. Politiek journalist Wouter Verschelden heeft onder meer een gesprek met premier Alexander De Croo en partijvoorzitters Bart De Wever en Conner Rousseau, over hoe zij dit ongelofelijke jaar beleefden.

Meteen is er ook een primeur bij: GMGroup ging een samenwerking aan met Telenet, dat al deze interviews ook ter beschikking zal stellen in de TV-Theek.

Olav Bongarts, Sales Director van GMGroup: “Meer dan ooit is er een strijd om waardevolle content bezig; online, via onze eigen merken, zoals Business AM en newsmonkey, maar ook op andere platformen zoals de digitale televisie. Daarom zijn we erg trots dat we deze samenwerking kunnen opzetten, die aantoont dat GMGroup groeit én innoveert, met kwalitatieve contentcreatie.”

De eerste drie interviews, met Alexander De Croo, Bart De Wever en Tom Van Grieken, zijn reeds beschikbaar op de Telenet TV-Theek en op de Newsweek-website.