De magazines Me & My Cat en Me & My Dog hebben nu ook hun eigen online platformen

FacebookTwitterLinkedIn

Me & My Cat en Me & My Dog, de Nederlandstalige katten- en hondenlifestylemagazines die 6 keer per jaar verschijnen, kennen nu ook twee online communities en een app waar liefhebbers gratis een profiel kunnen aanmaken. De media worden uitgegeven door het Gentse bedrijf TrendsCo. De Gentse Rony Heymans is het gezicht achter de magazines en online platformen. In 2018 nam hij de magazines over van een Nederlands familiebedrijf.

Ondertussen zijn dus ook de twee platformen klaar voor alle Vlaamse en Nederlandse dierenliefhebbers. “Ik wil blijven groeien”, vertelt Rony Heymans. “In onze magazines kunnen honden- en kattenliefhebbers entertainende artikels lezen, medische tips terugvinden, honden- en kattenrassen leren kennen en noem maar op. Maar op onze community-sites komen alle dierenliefhebbers en professionals écht samen. Ze kunnen er actief ideeën opdoen en content mee helpen verspreiden.

Via de online communities kunnen gebruikers een ID-kit van hun huisdier ontwerpen, deelnemen aan evenementen en artikels raadplegen. Je vindt er ook informatie over rassen, ziektes en disciplines, naast tal van professionals zoals dierenartsen of trimsalons.