CommPass: Gino Baeck, Christine Van den Berghe, Ann Hoerée, Bernard Scheray en Frédéric Jadinon zetten hun functies verder

FacebookTwitterLinkedIn

Na de recente verkiezing van bestuursleden tijdens de Algemene Vergadering van CommPass, is vandaag bevestigd dat Gino Baeck, Christine Van den Berghe en Ann Hoerée opnieuw het vertrouwen hebben gekregen van hun collega-bestuursleden om hun respectievelijke functies verder te zetten.

Gino Baeck zal zijn rol als voorzitter en Christine Van den Berghe als ondervoorzitter blijven vervullen voor het vierde opeenvolgende jaar. Ann Hoerée werd eveneens herbevestigd als directeur van de organisatie. Bernard Scheray en Frédéric Jadinon verlengen hun functie als respectievelijk penningmeester en secretaris.

Deze functies worden jaarlijks herbevestigd na elke Algemene Vergadering.

Gino Baeck: “Mijn motivatie is groter dan ooit om van CommPass een organisatie te maken die impact heeft op de ontwikkeling van mensen die in de mediawereld actief zijn. Samen met alle leden zorgen voor een “onboarding for life” van jongeren die de weg hebben gevonden naar één van onze mediabedrijven, een vinger aan de pols zijn in het snel veranderende landschap via innovatieve sessies en de promotie van ons vak, zijn de drie domeinen waar we ons op gaan focussen de komende jaren.”

CommPass bestuur 2024