Clear Channel en JCDecaux onthullen de shortlist van de Creativity OOH Kings Award 2015

FacebookTwitterLinkedIn

Op dinsdag 12 januari zijn de zeven juryleden van de eerste OOH Kings Awards samengekomen om de inzendingen in de categorie Creativity te beoordelen.

 

Ter herinnering: de OOH Kings Awards bekronen out-of-home campagnes die tussen 1 januari en 31 december 2015 actief waren binnen de drie categorieën Creativity, Planning en Efficiency.

 

In deze eerste categorie waren niet minder dan 40 inzendingen, waaronder slechts één de Gold OOH Kings Award en een duo-ticket voor de Cannes Lions in juni 2016 zal winnen. De tweede en de derde plaatsen ontvangen een Silver en Bronze OOH Kings Award.

 

De categorie kent drie subcategorieën: Poster, Out-of-the-box en Digital die respectievelijk 22, 16 en 2 cases tellen. Met de ontwikkeling van de digitale netwerken hopen de organisatoren dat het aantal in de categorie Digital in de toekomst zal stijgen.

 

De 14 geselecteerde campagnes in de shortlist zijn:

OOH Kings Award 2015

 

De winnaars worden tijdens de ceremonie van de Merit Awards op 28 januari in Brussel bekendgemaakt.

 

Inschrijvingen voor de categorieën Planning en Efficiency zijn nog tot 19 februari mogelijk. De winnaars van deze twee categorieën zullen in april tijdens de OOH Summit bekendgemaakt worden.

 

Inschrijvingen en inlichtingen op www.oohkings.be.