Knokke Actueel wordt KNOKKE Talks. en lanceert nieuw online platform

FacebookTwitterLinkedIn

Het magabook Knokke Actueel mocht in 2020 tien kaarsjes uitblazen. Die verjaardag wordt nu gevierd met een nieuw online platform en een nieuwe naam: KNOKKE Talks.

Samen met collega Marijke De Mets bracht uitgever Annick Reynders al in 30 gedrukte edities verhalen over nieuwe hotspots, inspirerende ondernemers, sfeervolle events, enz.

Annick Reynders: “Knokke-Heist vertelt niet alleen verhalen, onze gemeente laat ook graag over zich spreken. De keuze voor KNOKKE Talks. is dan ook niet toevallig. In de afgelopen 10 jaar zagen we Knokke-Heist groeien en wij groeiden mee, samen met onze lezers. We voelden dat het tijd werd voor een frisse aanpak. De nieuwe naam KNOKKE Talks. luidt die in. Via ons nieuw online platform lanceren wij verhalen over de nieuwste must visits in onze gemeente, net zoals we dat met de gedrukte versie van KNOKKE Talks. ook blijven doen. Al spelen we online nog korter op de bal door events en leuke uitjes in de kijker te zetten, nieuwe hotspots te ontdekken en op zoek te gaan naar wie of wat ‘new in town’ of ‘The Talk of the Town’ is. Dat allemaal in combinatie met leuke giveaways en een webshop.”

De verhalen op het online platform liggen dus volledig in de lijn van het magabook. Met de laatste trends en interviews met ambitieuze ondernemers, maar er is ook ruimte voor informatie zoals weerupdates, praktische info en een link met myKH en VisitKH.

Marijke De Mets: “De gedrukte KNOKKE Talks. wordt zo nog meer een collector’s item, een echt coffee table book. Een inspiratiebron die je op een rustig moment ter hand neemt en doorbladert. En waarover je daarna uitgebreid kan vertellen bij vrienden en familie.”

Annick Reynders: “Ondertussen houdt de digitale variant je onmiddellijk op de hoogte van wat reilt en zeilt in Knokke-Heist. Zo worden offline en online een mooie aanvulling op elkaar en neemt KNOKKE Talks. de sprong naar de toekomst. We hopen je binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor inspirerende talks en ontmoetingen.”