C² organiseert fysiek Belgian Communication Summit op 24 november: CEO’s getuigen over onverwachte gebeurtenissen en visie

FacebookTwitterLinkedIn

Op 24 november neemt het voortouw in de eventsector en organiseert het met zijn Belgian Communication Summit een eerste grote live happening voor de communicatiewereld. Het event zal plaatsvinden in de Proximus Lounge in Evere en nodigt een reeks CEO’s uit voor het vertrouwde panelgesprek. Doelende op de woedende gezondheidscrisis, vormt deze hamvraag het thema van de avond: ‘Hoe kunnen onverwachte gebeurtenissen leidinggevenden tot een nieuwe visie aanzetten?’.

Terwijl de Covid-19-pandemie de wereldeconomie opschudt en onze manier van leven en werken verstoort, hebben bedrijfsleiders moeite om de rechtstreekse impact op hun bedrijf, hun medewerkers en hun klanten te managen”, zo kondigt C² de Summit aan. “Toch toont de geschiedenis aan dat de meeste leidinggevenden hun blik ver en met visie kunnen richten. Die blik op een betere toekomst, na de uitdagingen en na de crisissen, is wat hen drijft.

Communiecatiespecialisten worden uitgenodigd op deze samenkomst om elkaar te ontmoeten en het panelgesprek te volgen. De CEO’s die zullen deelnemen aan het panel zijn:

  • Guillaume Boutin (CEO Proximus),
  • Thierry Geerts (Country Director Google Belgium),
  • Gaëtan Hannecart (CEO Matexi),
  • Marie-Pierre Fauconnier (CEO Sibelga),
  • Yvan Verougstraete (CEO Medi-Market),
  • Mimi Lamote (CEO Mayerline Brussels),
  • Jacques Vandermeiren (CEO Port of Antwerp).
  • Het panel wordt voorafgegaan door een keynote door Raphael Thys.

Zij zullen het hebben over de manier waarop ze veranderingen anticiperen; of huidige trends zoals telewerken, online shoppen en consumptie van digitale media al deel uitmaakten van hun visie voorafgaand aan de crisis; hoe hun gedachten over het businessmodel mogelijk zijn veranderd; hoe ze zich voorbereiden op de periode na de crisis; technologische vooruitgang die er zit aan te komen enz.

Na de paneldiscussie wordt er een netwerkreceptie voorzien, rekening houdend met de Covid-reguleringen. Het event wordt georganiseerd volgens de regels van de social distancing en de locatie is erop voorzien om een veilige en hygiënische samenkomst te bieden.

Bekijk het event in de MediaSpecs Agenda voor alle praktische gegevens.