Woordvoerders van het Jaar: Debby Wilmsen (Tomorrowland) en Peter Bruyninckx (Vlaams Verkeerscentrum)

FacebookTwitterLinkedIn

Tijdens de Nacht van de Woordvoerder op donderdag 23 mei bij ZNA Cadix werden prijzen uitgereikt in twee categorieën: overheid/non-profit en private sector.

In de categorie “Corporate Woordvoerder van het Jaar” waren de genomineerden Roel Dekelver (Delhaize), Debby Wilmsen (Tomorrowland) en Piet Demeyere (TUI). De jury, bestaande uit winnaars uit het verleden, journalisten, woordvoerders en leden van C Square (een vereniging voor corporate communicatieprofessionals), had de uitdagende taak om de uiteindelijke winnaar te selecteren.

De prijs ging naar Debby Wilmsen, zij is sinds 2009 verantwoordelijk voor de persrelaties bij Tomorrowland en sinds 2011 ook woordvoerder van Tomorrowland en We Are One World. Zij bedankt de oprichters Manu & Michiel, de CEO & directie voor het jarenlange vertrouwen en steun. “Ik bedank ook alle medewerkers van We Are One World die mij continu voorzien van data, leuke weetjes en waardevolle inzichten. Dit is een teamprestatie.”

In de andere categorie, bestemd voor woordvoerders uit de overheid/non-profit sector, was de winnaar Peter Bruyninckx. Hij is woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum en haalde het van de andere genomineerden Peter De Meyer (Universiteit Antwerpen) en Annik Dirkx (Lantis).

De vlotte organisatie was het resultaat van de samenwerking van Stichting Corporate Communicatie, C Square, Baptiste van Outryve en de gastheer Tom Van de Vreken.