Belgacom Skynet nieuwe regie van Dailymotion

FacebookTwitterLinkedIn

Belgacom Skynet Advertising is sinds 1 juni de exclusieve reclameregie voor Dailymotion. Skynet zal als uniek aanspreekpunt instaan voor de verkoop van video en display advertising. Voorheen zat Dailymotion.com in regie bij Hi-Media Belgium.

 

“De combinatie van Dailymotion met het Zoomin.tv nieuwsnetwerk, Videostrip, Twitch.tv en Four Media Network betekent een reach van 40 miljoen maandelijkse video advertising views. Dit betekent een stijging van 33% van de bestaande video-inventaris van Skynet Advertising.

 

Dailymotion is `s werelds tweede grootste website voor het delen van video`s. De site telt maandelijks 150 miljoen unieke bezoekers en bijna 2 miljard video views. Ook voor België zijn de cijfers indrukwekkend: 1,1 miljoen unieke users en 18 miljoen page views per maand. Samen vertegenwoordigen ze meer dan 26 miljoen maandelijks bekeken video`s, waarvan 10 miljoen premium video advertising views.”

 

De meeste impactformaten zijn beschikbaar (interactieve pre-roll, skinning, enz.), maar er is eveneens een hoge graad van maatwerk mogelijk via speciale, geïntegreerde en virale oplossingen.