An Caers volgt Zehra Sayin op als CEO van Special Olympics Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

An Caers, voormalig directeur radio bij DPG Media, wordt de nieuwe CEO van Special Olympics Belgium. Special Olympics Belgium is de organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking en vertegenwoordigt meer dan 20.000 atleten. An Caers volgt Zehra Sayin op, die sinds 2015 CEO was.

An Caers werkte onder andere voor Opel, Unilever, Campbell Foods en DPG Media in marketing- en manager-functies.

Als nieuwe CEO wil ik de visie van Special Olympics Belgium mee verder zetten. Mensen die het verstandelijk moeilijker hebben, stimuleren in hun sportiviteit en competitiviteit en op die manier streven naar duurzame inclusie. Daar wil ik vol overtuiging elke dag aan bijdragen. Dat ik bovendien trotse mama ben van een zoon met een fysieke beperking maakt de keuze voor deze nieuwe rol voor mij compleet”, aldus An Caers.

An Caers zal samenwerken met de nieuwe voorzitter Thierry Zintz. Eind april werd reeds aangekondigd dat hij de fakkel overneemt van voormalig voorzitter Piet Steel. Thierry Zintz was tot 2017 vice-voorzitter van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).

Voormalig CEO Zehra Sayin kiest voor een nieuwe uitdaging binnen Special Olympics. Welke dat exact zal zijn, wordt binnenkort aangekondigd.

Ik heb de eer gehad om de Belgische atleten, hun coaches en hun families te dienen, samen met het team en de vrijwilligers. Ik dank hen voor alles wat ze mij hebben gegeven”, vertelt Zehra Sayin.

An Caers start officieel in haar nieuwe functie vanaf 27 juni 2022.