AMBASSY gaat verder onder MMBSY

FacebookTwitterLinkedIn

De samenwerking tussen AMBASSY en MMBSY komt er niet toevallig. Beide partijen kwamen met elkaar in contact na de rebranding van Media Mania naar MMBSY (uitgesproken als ‘embassy’). Het werd beide PR agencies al snel duidelijk dat er een grote complementariteit bestond tussen hun bedrijven.

AMBASSY werkte in het verleden voor onder andere Camptoo, Toerisme Oostende, Jaguar en Land Rover. MMBSY bouwt sinds januari van dit jaar op de PR-fundamenten van Media Mania. Nieuwe managing partners Mie Van der Auwera en Myra Nurski verbreden en verdiepen zowel PR, Social Media Marketing als Content Marketing. Sinds 2018 behoort MMBSY tot de Duval Union groep en heeft het stevige ambities betreffende hun positie binnen de sector.

Henau en Vandenbogaerde versterken het MMBSY-team als strategic & creative consultants voor o.a. de ex-AMBASSY klanten, bestaande accounts en nieuwe prospects. Naast hun activiteit voor MMBSY blijven ze ook actief onder “De Jongens”, waar ze bedrijven in retail, travel en hospitality helpen met hun marketingstrategie, concepting, branding en hospitality- & customer experience.