MMBSY opent vestiging in Nederland

FacebookTwitterLinkedIn

3 jaar nadat Myra Nurski en Mie Van der Auwera het Antwerpse PR-bureau Media Mania overnamen en omdoopten tot MMBSY, zet het duo de stap naar Nederland met de oprichting van MMBSY Amsterdam. Lyddia Roy wordt de Managing Director van het Nederlandse bedrijf. “De vraag van onze klanten is er, we bouwen verder op onze expertise én we haken lokaal talent aan om te verankeren in Nederland”, vertellen ze zelf.

Toen de dames in 2018 aan het hoofd kwamen van het toenmalige Media Mania, veranderden ze het agency niet alleen van naam naar MMBSY en van locatie naar Pakt in Antwerpen, services werden ook uitgebreid en toegevoegd, nieuw talent werd aangetrokken en klanten en projecten volgden.

De behoefte van onze klanten om hen ook in Nederland te bedienen, heeft ons een extra duwtje in de rug gegeven om een tweede vestiging van MMBSY te openen in Amsterdam. Aangezien het medialandschap en de lokale behoeften toch heel anders zijn in Nederland, zijn we op zoek gegaan naar de ideale partner in Amsterdam. Lyddia Roy, met meer dan 20 jaar ervaring in het communicatievak, is voor ons de perfecte partner om dit Nederlandse avontuur op te starten”, aldus Myra Nurski.

Lyddia Roy, Managing Director van MMBSY Amsterdam, werkte voor merken als Tommy Hilfiger, Reebok en Viktor & Rolf, en leidde het gehele communicatietraject voor de lancering van W Amsterdam Hotel vanuit haar eigen PR-agency genaamd Roycomm.

MMBSY (lees: embassy) is een full service PR en content marketing agency. Ze vertalen de uitdagingen en kansen van klanten in strategische kernboodschappen. Vervolgens houdt het multi-disciplinaire team zich bezig met PR, content marketing en social marketing. Het resultaat is een coherent en geïntegreerd merkverhaal op alle kanalen. Sinds juni 2018 maakt MMBSY deel uit van Duval Union. Mie Van der Auwera en Myra Nurski zijn de Managing Partners. Beide vrouwen werkten voorheen bij mediabedrijven, Nurski als Key Account Manager bij Sanoma en Roularta, Van der Auwera was onder meer hoofdredacteur bij Sanoma-bladen Flair, Glam*it, Libelle en Femmes d’Aujourd’hui.