LeFac vernieuwt zijn sociale netwerkmodule

FacebookTwitterLinkedIn

De database LeFac, in beheer bij TBS Group, heeft zijn module over sociale netwerken vernieuwd. Dankzij dagelijks bijgewerkte grafieken kan er nu een globaal overzicht van de sociale media-activiteiten van de agentschappen en adverteerders bekeken worden.

De vernieuwing zorgt ervoor dat klanten en prospects ook gevolgd kunnen worden op de verschillende sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter, YouTube of Instagram. De verschillende modules die in LeFac worden aangeboden maken het mogelijk om een gepersonaliseerd verkoopgesprek op te bouwen met prospects en een strategie aan te bieden die aan hun behoeften voldoet.

LeFac (Fichier des Acteurs de la Communication) is een database gewijd aan beroepen en spelers in het communicatiedomein. De tool bevat informatie over onder andere de organisatie, het organigram, de merken en de investeringen van Europese bedrijven in de marketing- en communicatiewereld. Het is een hulpmiddel bij de ontwikkeling van businessmogelijkheden bij adverteerders en reclamebureaus.