Nieuw talent aan de slag bij Roularta Media

FacebookTwitterLinkedIn

Roularta Media heeft recent nieuw talent aangeworven, zowel commercieel als administratief.

 

Karina Jacobus heeft de leiding genomen van het News & Business Team als account director. Karina kan bogen op een zeer ruime ervaring in sales coaching bij onder andere Bisnode, Truvo en Health City. Haar team wordt versterkt met een nieuwe accountmanager voor Sport Voetbal Magazine / Sport Foot Magazine: Willem Delaruelle. Silke Van Hamme op haar beurt is ook nieuw en ondersteunt dit sales team als account assistant. Zij werkt samen met Sonia De Roos.

 

Het team van Kanaal Z / Canal Z verwelkomt Vanessa Gaemers als account assistant. Zij zal het sales team – Betty Osaer, Christel Veris en Catherine Laverge – administratief ondersteunen samen met Kim De Potter.

 

Mireille De Braekeleer, account director Lifestyle, verwelkomt Caroline Blommaert als account manager Food, Beverages & Retail, Health & NGO in haar team. Caroline was de afgelopen vier jaar actief als account manager voor de immobiliënsector. Zij wordt nu het centrale aanspreekpunt voor adverteerders, agentschappen en mediabureaus die actief zijn binnen bovenvermelde sectoren en dit voor alle mediaplatformen. Myra Nurski, accountmanager Lifestyle, heeft Roularta verlaten om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Account director Sandra Seghers rekent voortaan ook op Melanie Roscam als LeadGen Expert verantwoordelijk voor de sectoren Tourism, Lifestyle, Health, NGO, Education, Multimedia, Food & Beverages. Melanie verdiende eerder haar sporen als account assistant in het Lifestyleteam.

 

Sandra Seghers verwelkomt tevens Jeroen Steppe die de belangen van de immobiliënsector voor de magazines van Roularta Media behartigt.

 

Ten slotte krijgt het telesales team van Sandra Seghers versterking van Sabine Vermeiren die vele jaren ervaring heeft in de reclameverkoop bij meerdere printregies.