Laden Evenementen

Voka West-Vlaanderen: AI in Sales en Marketing met Patrick Maes

16:30
FacebookTwitterLinkedIn

“Artificial Intelligence, Machine Learning en Natural Language Processing in Sales, Marketing en Customer Service”

Er wordt veel geschreven en gedebatteerd over hoe Artificial Intelligence de manier waarop we werken zal veranderen. Hierbij wordt dikwijls verwezen naar de impact die machine learning en natural language processing op sales, marketing en customer service zullen hebben.

Patrick Maes schetst een beeld van hoe de dag van een commercieel directeur, een verkoper, een marketingmanager en een customer service medewerker er kan uitzien wanneer bestaande concepten en tools op basis van AI zouden ingezet worden.

Aan de hand van praktische voorbeelden wordt een raamwerk geschetst waarmee deelnemers de mogelijkheden van AI, machine learning en natural language processing in hun bedrijf kunnen inschalen. Na de sessie is er een netwerkmoment met broodjes, waar u ook met de spreker in dialoog kunt gaan.

Patrick Maes

Patrick Maes is de auteur van Disruptive Selling, een succesvol boek over nieuwe manieren om sales, marketing en customer service te organiseren. Zijn boek werd voor diverse marketing- en managementawards genomineerd en wordt vandaag wereldwijd verkocht. Eind 2019 komt er een Chinese vertaling op de markt.

Hij is behalve schrijver ook inspirational speaker over nieuwe ontwikkelingen in customer centricity en gebruik van technologie in business modeling. Daarnaast is Patrick Maes CEO en lead consultant van CPI (Commercial Performance Improvement), een niche consultancy practice met kantoren in Antwerpen, Eindhoven en Düsseldorf, dat bedrijven adviseert rond het future-proof maken van hun commerciële benadering en value propositions.