Laden Evenementen

Breakfast Session by PUB met Philippe Brasseur

08:00 - 10:30
FacebookTwitterLinkedIn

Cultiveer de creatieve intelligentie van uw team, dat is het thema van de volgende Breakfast Session by PUB, met Philippe Brasseur aan het stuur. Een recent onderzoek van IBM onder leidinggevenden toont aan dat creativiteit een van de drie essentiële vaardigheden is voor elke manager, gezien de complexiteit van de wereld en de evolutie ervan.

Concreet: zijn er, wat intelligentie betreft, verschillende vormen van creativiteit? Wat zijn de verbanden tussen creativiteit en innovatie? Is iedereen in staat om creatief te zijn? Zijn er effectievere benaderingen dan brainstormen om echt originele én relevante ideeën te produceren? Met nare woorden: hoe ‘beheert’ u de creativiteit van uw team, uw bedrijf? De Breakfast Session by PUB van maandag 24 juni wordt een participatieve bijeenkomst en geeft u zeer concrete sleutels om dagelijks ‘bewust creatief’ te worden.

Deze Breakfast Session zal worden geleid door Philippe Brasseur, voormalig reclamemanager en uitgever van uitgaven voor de jeugd (Averbode), groeide uit tot consultant in creativiteit in de wereld van het bedrijfsleven en het onderwijs. Hij is de auteur van talrijke boeken over creatief denken (zoals ‘Manuel de pensée géniale’ en ‘La grande fabrique à idées’, Casterman), is ook expert bij de (Franse) Association pour le Progrès du Management.