Laden Evenementen

Best Brands Awards

18:30 - 23:00
FacebookTwitterLinkedIn

De Best Brands Awards werden 15 jaar geleden voor het eerst georganiseerd in Duitsland. Het succesvolle concept werd geëxporteerd naar verschillende landen. In België wordt Best Brands georganiseerd door Serviceplan, in partnership met GfK en Media Marketing. Best Brands combineert twee marketingfacetten: het economische succes (share of wallet) en de emotionele impact (share of soul) van een merk.

Bovendien bepaalt de consument wie met de prijzen gaat lopen, wat Best Brands uniek maakt. Tijdens de laatste editie waren dat de Colruyt Group, Amazon.com, Gilette en Ikea, in aanwezigheid van meer dan 250 topadverteerders.

De 4de Belgische editie van het Best Brands Awards gala vindt plaats op 13 maart. Deze 4de editie zal gekenmerkt worden door een verandering in de bekroonde categorieën. De Best Brands Awards zullen zich focussen op één award: Best Product Brand. 350 merken uit 20 verschillende sectoren zullen worden bestudeerd en elke sector zal afzonderlijk worden bekroond.

De avondanimatie zal verzorgd worden door het duo Lolly Wish en George Bangable. Lolly Wish is Diva Boudoir en officiële zangeres van het Crazy Horse cabaret in Parijs. Het belooft op alle vlakken een avond vol emotie te worden.

Programma

  • 18:30 Welcome
  • 19:00 Cocktail & Walking Dinner
  • 20:00 Ceremony
  • 22:00 Dessert & Open bar