Laden Evenementen

BAM Student Congress

09:00 - 17:00
FacebookTwitterLinkedIn

31ste BAM Student Congress in hartje Brussel

 

Op donderdag 14 maart 2019 vindt naar jaarlijkse traditie het 31ste BAM Student Congress plaats. Vorig jaar was Hasselt de gaststad van het event, dit jaar wordt als locatie gekozen voor Passage 44 in hartje Brussel. Maxime Suffeleers, voorzitter van BAM Campus, de studentenwerking van de Belgian Association of Marketing (BAM) en de drijvende kracht achter het congres, legt uit: “Brussel is natuurlijk symbolisch als locatie. Er zijn heel wat hogescholen gevestigd en het is centraal gelegen.”

Marketing voor en door studenten, daar gaat het om bij de BAM Campus. Het hoofddoel van het congres is studenten de kans geven om dieper in de bestaande wereld van marketing te duiken. De studenten werken samen met de grootste bedrijven en de meest bekende marketeers, om op die manier een link proberen te leggen tussen wat ze op de schoolbanken leren en de praktijk. “In de voormiddag krijgen de studenten een reeks interessante sprekers voorgeschoteld. Zo hebben o.a. Ikea, TUI Fly en AB InBev al toegezegd. In de namiddag kiezen we opnieuw voor bedrijfsbezoeken en workshops verspreid over Brussel. We zijn daarvoor met tal van sprekende bedrijven aan het praten”, aldus Suffeleers.

Suffeleers hoopt dat het aantal deelnemers dit jaar nog zal stijgen en legt de lat hoog: “Waar in 2018 de sprong van zo’n 800 naar meer dan 1.000 studenten werd gezet, mikken we nu op 1.200 deelnemers”. 

Marketing- en communicatiehogescholen die aan het congres willen deelnemen, kunnen contact opnemen met Sarah Vyverman: sarah.vyverman@marketing.be.

De organisatie is ook nog op zoek naar sponsors die deze doelgroep willen benaderen. Meer informatie over het congres op https://markethappening.be.