Een activiteit bekendmaken? Laat het ons weten.

Laden Evenementen
14:00 - 17:00

UBA Media Date

UBA organiseert in samenwerking met WE MEDIA, BVAM, bpost en AEA voor de eerste keer de UBA Media Date, een uniek evenement, gratis en exclusief voor leden van UBA. Op dit event legt u contacten met de top van de media en collega’s adverteerders.

Meer weten
17:00 - 22:00

UBA Summer BBQ

De UBA Summer BBQ is een begrip in de adverteerderswereld. Ieder jaar verzamelen zo’n 800 professionals om te genieten van een lekker hapje, een fris drankje en een gezellige sfeer. Dit jaar spreken we af in Overijse, in Kasteel Terblock.

Meer weten
18:00 - 23:00

C²’s Summer Drink

C² invites you to attend C²'s Summer Drink on Thursday, August 29. Have a drink with your fellow communicators, celebrate the end of a long hot Summer and get pumped for the traditional September rush. This event is reserved for C² members.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass Masterclass: Programmatic in de praktijk

Hoe worden campagnes in programmatic opgezet? Waarom is programmatic interessant, en wanneer kan ik het best inzetten? Het doel van deze les is de mystiek die rond programmatic hangt weg te halen door de systemen te laten zien.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass Symposium

Het CommPass najaar gaat traditioneel van start met een Symposium van een halve dag. Dit jaar staan er twee studies op het programma die voor het eerst aan het publiek worden voorgesteld; Ad’tidude 2019 en Re-Evaluating Media-The Belgium edition.

Meer weten
17:30 - 20:30

CommPass Starters Kit: Digital Metrics

Wat zijn de meest courante definities, formaten en plaatsingen in het digitale veld? Hoe zit het met het meten van het bereik, wat zijn de definitions? Stéphanie Radochitzki van IPG Mediabrands geeft tekst en uitleg.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass Starters Kit: Who is Who?

In de sector advertising zijn er best wel wat bedrijven, organisaties, instanties en holdings actief. Wat doen ze, waarom bestaan ze en wat is hun rol? Ontdek het met Bart Lombaerts.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass Starters Kit: Traditional Media Metrics

Terwijl nieuwkomers vandaag kennismaken met Impressies, Unique Browsers en Real Users, worden de 'legacy' media in kaart gebracht via Contacten, Bereik, Herhaling en GRP. Al deze zaken komen aan bod bij dit ABC van de klassieke media met Wout Dockx.

Meer weten
Dit evenement duurt de hele dag

Creative Belgium: Sound Station

Save the date for Creative Belgium’s Sound Station on September 19, a unique occasion on which producers, makers and engineers connect with the Belgian creative industry to share ideas and talk about the strength of audio.

Meer weten