Een activiteit bekendmaken? Laat het ons weten.

Laden Evenementen
12:30 - 13:30

FAM Roundtable: Women Join Forces

Op 8 maart organiseert de Female Association of Marketing (FAM) het event 'Women Join Forces' om genderongelijkheid in de verf te zetten. Onder andere Sophie Pollet (Telenet), Kathleen Peeters (Deloitte) en Anne-Clotilde Picot (IKEA) nemen het woord.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Persrelaties en persberichten schrijven

In deze workshop van Belga worden het medialandschap en de laatste trends geschetst en wordt het belang van persrelaties voor uw organisatie besproken. Tips en tricks en een oefening vormen het praktijkgedeelte van de workshop.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass Online Starters Kit: Traditional Media Metrics

Terwijl nieuwkomers vandaag kennismaken met Impressies, Unique Browsers en Real Users, worden de 'legacy' media in kaart gebracht via Contacten, Bereik, Herhaling en GRP. Al deze zaken komen aan bod bij dit ABC van de klassieke media met Wout Dockx.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Mediatraining

Tijdens deze workshop van Belga krijgen deelnemers een intensieve training met het oog op een mogelijke confrontatie met de media.

Meer weten
09:00 - 13:00

UBA Trends Day

Binnenkort openen we opnieuw de virtuele deuren van onze UBA Trends Day. Hou alvast 18 maart vrij voor een inspirerende dag rond de nieuwe trends in ons vakgebied.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Social media en online PR

In deze workshop van Belga staan deze vragen op het programma: Hoe gaan journalisten om met social media? Hoe gebruikt u LinkedIn, Twitter, Facebook e.a. als PR-tool? Praktijkgerichte oefeningen komen aan bod.

Meer weten
12:00 - 13:00

Kantar: Sustainability – Communicating with impact

Sustainable transformation is very much a Human-Centric question, and as such it’s about bringing people with you in this journey. In this webinar we will discuss where to start from and how to navigate to communicate with impact.

Meer weten