Laden Evenementen

BRUZZ organiseert De Grootste Spaghettislag ter Wereld – Kick-Off Brussel Helpt 2018

18:30
FacebookTwitterLinkedIn

Uitnodiging: Kick-Off en presentatie Brussel Helpt 2018

Met receptie en gratis toegang tot het – uitverkochte – optreden van Brussels elektropopfenomeen Mustii.

Bevestigen voor 18 oktober via marketing@bruzz.be.

Meer informatie op 19 oktober of bij thomas.vancampenhout@bruzz.be (02-6501062 – 0486-883170). Lees hier het volledige persbericht.

Brussel Helpt

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ in samenwerking met haar Brusselse partners. BRUZZ is het mediaplatform van de Vlaams-Brusselse Media. BRUZZ is een wekelijks magazine, een website (BRUZZ.be), een radiozender (FM 98.8), een televisiestation en een social media platform.

Dit jaar gaat de opbrengst van Brussel Helpt naar TADA (ToekomstATELIERdelAvenir). Die organisatie streeft naar het terugdringen van kansarmoede bij Brusselse kinderen en jongeren. TADA is concreet een zaterdagschool waar Brusselse maatschappelijk kwetsbare tieners zich klaarmaken voor hun toekomst. Ze werken aan een positief zelfbeeld dat de tieners gemotiveerd in het leven doet staan. Door scholen en families uit aandachtswijken een extra duw in de rug te geven, wil TADA integratiebevorderend werken.

De Grootste Spaghettislag ter Wereld

Brussel Helpt pakt, dankzij een sterke samenwerking met haar partners, uit met een stunt: op zaterdag 1 december organiseert Bussel Helpt in heel Brussel de Grootste Spaghettislag ter Wereld. Die fundraising-actie wil de Brusselaars mobiliseren om die dag op verschillende locaties in de stad samen spaghetti te gaan eten voor het goede doel.

 

BRUZZ zet voor de actie een uniek online platform op in samenwerking met Koalect. Deelnemers kunnen zich via Brusselhelpt.be aanmelden als ‘maker’ en/of als ‘eter’ van spaghetti. Een kaart van Brussel geeft de locaties en het aantal couverts weer. De website functioneert ook als betaalplatform, de spaghetti-inkomsten gaan rechtstreeks en integraal naar het goede doel.

Warmathon

Brussel Helpt onderschrijft ook Music for Life van Studio Brussel als officieel geregistreerd goed doel. Op 20 december treedt BRUZZ op als host van de Warmathon onder het Brusselse Atomium.