Laden Evenementen

Boek Sara Vercauteren: Geen commentaar, 101 tips voor woordvoerders en persverantwoordelijken

19:30 - 22:30
FacebookTwitterLinkedIn

 

Boekvoorstelling: Sara Vercauteren, woordvoerster bij Medialaan, vertelt in haar boek “Geen commentaar” over haar eigen ervaringen en inzichten. In haar boek praat ze over de knepen van het vak, de interne processen en de geheimen van unieke relaties met journalisten.

 

 

“Geen commentaar” is perfecte literatuur voor woordvoerders (in spe), voor organisaties die hulp zoeken bij het uitbouwen van een professionele perscommunicatie, voor journalisten die een goede samenwerking met woordvoerders en organisaties nastreven en tenslotte voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe nieuws wordt gemaakt.

De boekvoorstelling zal plaatsvinden op 22 maart 2018 tijdens een inspiratieavond met debat voor woordvoerders, persverantwoordelijken en andere communicatieprofessionals. Tal van journalisten en woordvoerders staan deze avond even stil bij de bijzondere relatie tussen woordvoerders en de media. Dit alles zal doorgaan in Campus National te Antwerpen.

Programma:

  • Kris Hoflack (algemeen hoofdredacteur VTM NIEUWS) vertelt hoe woordvoerders het nieuws kunnen halen.
  • Sara Vercauteren (woordvoerster MEDIALAAN) legt uit waarom woordvoerders wél graag commentaar geven.
  • Debat tussen woordvoerders An Luyten (Rode Kruis), Tom Van de Vreken (De Lijn), Jan Van der Cruysse (RCA) en journalisten Brigitte Vermeersch (VRT), Dominique Deckmyn (De Standaard) en Dietert Bernaers (HLN) over de bijzondere relatie tussen woordvoerders en de media. Lieven De Maertelaere (Belga) modereert.
  • Kathleen Van Brempt (Europees Parlementslid) werpt een licht op de rol van woordvoerders in de politiek.
  • Netwerkmoment met hapje en drankje.

Inschrijven kan tot en met 15 maart via onderstaande link:

http://geencommentaar.pelckmanspro.be/