Laden Evenementen

Best Brands Awards

18:30 - 23:30
FacebookTwitterLinkedIn

Op 22 maart 2018 vindt de derde editie van de Best Brands Awards plaats. Tijdens de gala-avond in het Jubelparkmuseum in Brussel zetten we de beste Belgische merken in de bloemetjes.

Dit unieke concept meet de sterkte van een merk aan de hand van een studie door GfK (3.500 respondenten en de analyse van meer dan 300 merken) volgens twee criteria: het reële economische succes op de markt en de emotionele perceptie door de consument, en dit zonder tussenkomst van een jury.

Tijdens de laatste editie gingen de Colruyt Group, Coca-Cola en TUI met de prijzen lopen in aanwezigheid van meer dan 120 topadverteerders.

Wilt u weten wie dit jaar bekroond wordt in de categorieën Best Product Brand, Best Growth Brand, Best Corporate Brand en Best Digital Brand? Schrijf u dan snel in voor deze uitzonderlijke gala-avond.

De Best Brands Awards werd 15 jaar geleden voor het eerst georganiseerd in Duitsland. Het succesvolle concept werd geëxporteerd naar verschillende landen. In België wordt Best Brands georganiseerd door Serviceplan, in partnership met GfK en Media Marketing.