Laden Evenementen

HRM Night / Références Talent Acquisition Award

18:00 - 23:00
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
references award

In 2018 viert de HRM Night, de onmisbare afspraak voor de professionals van human resources management in België, zijn 29ste editie.

De unieke atmosfeer die er heerst tijdens de HRM Night zal ook dit jaar onmiskenbaar aanwezig zijn met bovendien verschillende nieuwigheden en verrassingen. De editie 2018 zal meer dan ooit een exclusieve avond zijn waar de leden van de HR-gemeenschap elkaar ontmoeten tijdens een uitgebreide gastronomische ervaring met dank aan de beste chefs van het land.

De HRM Night verwelkomt alle HR-professionals, maar ook bedrijfsleiders die hebben begrepen hoe belangrijk people management is voor de groei van hun organisatie. Vorig jaar waren er meer dan 850 deelnemers.

Die avond krijgt u een antwoord op de vraag wie er zich een jaar lang HR Team, Young HR Talent en HR Manager van het Jaar mag noemen.

Ook de Références Talent Acquisition Award wordt deze avond uitgereikt. Deze award heeft als doel de beste rekruteringsprojecten en employer branding in de spotlights te zetten. De deelnemers van de HRM Night zullen de winnaar die avond zelf live verkiezen. Alle info hierover vindt u hier.