Virtùmedia lanceert BIKE explorer, een magazine voor de avontuurlijke fietser

FacebookTwitterLinkedIn

Virtùmedia, de Nederlandse uitgever van special interest tijdschriften en websites, breidt haar outdoor-portfolio uit met BIKE explorer, een magazine voor de avontuurlijke fietser dat ook in Vlaanderen beschikbaar is. Een tijdschrift vol echte fietsverhalen, nieuws en tips voor de echte fietsliefhebbers en natuurlijk veel aandacht voor de fiets zelf.

BIKE explorer is een magazine voor iedereen die graag fietst, dichtbij huis, of verder weg, op een tourfiets, of op een mountainbike of racefiets. Het magazine wil vooral inspireren. Met mooie fietsbestemmingen, goede b&b’s en hotels, informatie over natuur, cultuur en gastronomie. Daarnaast natuurlijk al het mogelijke nieuws over de ‘hardware’- fietsen, onderdelen en accessoires zelf.

Uitgever Pepijn Dobbelaer: “De outdoor-markt bloeit. Het is dus niet gek dat we zochten naar manieren om ons outdoor-fonds te versterken. Bergen Magazine en Wandel Magazine zijn succesvol omdat ze voldoen aan de hoge eisen die de doelgroep stelt. Goede verhalen, prachtige foto’s en tips die je nergens anders krijgt. Die hoge standaard was ons uitgangspunt om een titel te introduceren die onderscheidend is ten opzichte van het bestaande aanbod in het Nederlandse taalgebied. BIKE explorer voldoet daaraan, op alle fronten.”