Vijf nieuwe werknemers bij Ogilvy Social.Lab

FacebookTwitterLinkedIn

Het Belgische agentschap Ogilvy Social.Lab verwelkomde de afgelopen maanden vijf nieuwe collega’s: Anthony O’Donnell en Keith Reynolds in het Strategy team, Catalina Radu en Gavin Joffe in het Account team en Dominique Turnbull in het Creative team. 

De laatste maanden van het jaar brengen veel nieuwe gezichten in het agentschap. Het Strategy team verwelkomt twee nieuwe Senior Strategic Planners. Anthony O’Donnell sluit zich aan bij het agentschap na 4,5 jaar bij Publicis Groupe en 3 jaar bij Havas Media en OMD. Daarnaast versterkt Keith Reynolds het team vanuit Amsterdam. Hiervoor werkte hij als strateeg in Dublin voor verschillende bedrijven, waaronder YouTube, Google, BBDO en Wavemaker.

In het Account team start Gavin Joffe als Group Account Director na meer dan tien jaar ervaring in de reclamesector in Zuid-Afrika, waar hij onder andere als Account Lead werkte bij Young & Rubicam en M&C Saatchi. In hetzelfde team gaat Catalina Radu aan de slag als Account Manager na een rijke carrière als Brand en Account Manager in de FMCG-industrie in Roemenië.  Ze werkte onder meer bij Unilever, McCann Worldgroup en Nordic Group.

Tot slot vervoegt Dominique Turnbull het Creative team als Creative Producer. Tot voor kort werkte ze als Creative Producer bij Happiness. Daarvoor was ze Project Manager bij VTM en werkte ze op freelancebasis mee aan verschillende televisieproducties.