Transfer treedt toe tot VIA

FacebookTwitterLinkedIn

Transfer, de reclameregie voor thematische televisie, digitale video en bioscoop in Belgiƫ, kondigt aan dat ze zijn toegetreden tot VIA, de vereniging van audiovisuele media.

VIA zet zich in voor de audiovisuele sector in het Belgische medialandschap. De vereniging biedt een platform voor regies en andere betrokken partijen om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen, uitdagingen en objectieven. Door zich aan te sluiten bij VIA, zal Transfer toegang krijgen tot bronnen, informatie en netwerkmogelijkheden die kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

De toetreding tot VIA is een belangrijke mijlpaal voor Transfer“, aldus Michel Dupont, General Manager van Transfer. “Als reclameregie geloven we sterk in de kracht van samenwerking en willen we ons inzetten voor de toekomst van de audiovisuele sector in BelgiĆ«. We zijn verheugd om lid te worden van deze waardevolle organisatie en kijken uit naar het delen van onze expertise en ervaring met de andere leden.

Transfer zal als lid van VIA betrokken zijn bij verschillende initiatieven en projecten. Dit omvat bijvoorbeeld het pleiten voor beleidsveranderingen die de sector ondersteunen, het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen de industrie, en het ondersteunen van de professionalisering van de sector.